CURSURI LEGISLATIE SCOALA DE SOFERI ACS AUTO

Scoala de soferi ACS AUTO va pune la dispozitie in cadrul sediului o sala de legislatie rutiera dotata cu resurse de ultima generatie si materiale de studiu rezumate si simplificate ce vin in completarea expunerii profesorului de legislatie rutiera. Orele de legislatie rutiera se tin cu rigurozitate si cu simt de raspundere, astfel incat elevii ce participa la curs se conving de necesitatea si importanta acestuia si se vor acomoda mai usor cu limbajul caracteristic soferilor si bineinteles al chestionarelor auto. La inscriere in vederea efectuarii scolii de soferi sau la inceputul orelor de legislatie rutiera, candidatilor li se face o recomandare pentru procurarea bibliografiei optime in raport calitate-pret.

CHESTIONARE ONLINE

Sala de legislatie ACS AUTO

Sala de legislatie ACS AUTO

Sala de legislatie ACS AUTO

320+

CURSANTI

305+

CURSANTI ADMISI

400+

DOSARE DEPUSE

520+

CURSURI LEGISLATIE

PORNESTE MOTORUL!

Scoala de soferi ACS AUTO ofera servicii de cea mai inalta calitate la preturi cat mai accesibile, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

In spatele fiecarui volan se afla un sofer. Putem considera, cel putin teoretic, ca atat aglomeratia, riscul de accidente cat si calitatea timpului petrecut la volan este impactata in primul rand de pregatirea, experienta si chiar talentul fiecarui sofer in parte.

Suna acum!