DESPRE NOI

Misiunea noastră este pregătirea șoferilor in vederea promovării examenelor teoretice si practice pentru obținerea permisului de conducere. Formarea unor conducători auto cu deprinderi temeinice ale conduitei preventive- defensive și care vor învăţa să conducă fără emoţii și stres în trafic.

Viziunea scolii de șoferi “ACS AUTO” pornește de la nevoia de a participa la buna desfășurare a traficului prin pregătirea de șoferi competenți, bine educați in ceea ce privește importanța condusului preventiv si siguranța in trafic.

Cursurile noastre se bazeaza in totalitate pe experienta si pe valorificarea cunostintelor noastre astfel incat sa fie in ajutorul dumneavoastra. Suntem o echipa specializata si profesionista iar fiecare cursant in parte este pregatit in conformitate cu cele mai inalte standarde. 

SCOALA DE SOFERI ACS AUTO

Suntem o scoala de soferi deschisa din pasiune, din pasiunea pentru masini, pentru soferi, din dorinta de a schimba ceva, de a lasa ceva in urma, de a veni in ajutorul celor care rand pe rand ne deschid usile.

S-au facut deja 2 ani de cand am deschis prima data usa si putem spune ca nu am simtit cum a zburat timpul decat daca ne aruncam privirea in galeria foto sa vedem in istoric persoanele ce au obtinut permisul de conducere prin intermediul nostru si sunt astazi mandri soferi si participanti la trafi.


Ne dorim evolutie si facem toate eforturile sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, astfel ca o sa auziti deja prin vecini ca am mai deschis un sediu la fel de accesibil (langa gura de metrou Berceni chiar la pasarela) cu acelasi personal dedicat ce va asteapta cu bratele deschise. Am ales aceste locatii pentru a fi cat mai aproape de zonele de examinare Grand Arena pentru rezidentii din Bucuresti si Patatul Copiilor pentru cei rezidenti in Ilfov. Ne dorim ca dumneavostra sa petreceti cat mai mult timp in sedintele de condus pe zona de examinare ce va corespunde pentru a va familiariza si a fi in largul dumneavoastra la examen.

Preturi avantajoase

Poti opta pentru plata in rate.

Eliberare acte rapid

Castigi timp! Iti intocmim actele necesare prin intermediul scolii: fisa medicala, aviz psihologic.

Program flexibil

Conduci cand vrei! Stai in legatura cu instructorul tau si programezi sedintele cand preferi.

Sala legislatie

Beneficiezi de cursuri teoretice in sala noastra de legislatie dotata ultramodern.

Instructori profesionisti si rabdatori

Instructiori cu experienta vasta in domeniul instructajului auto

PORNESTE MOTORUL!

Scoala de soferi ACS AUTO ofera servicii de cea mai inalta calitate la preturi cat mai accesibile, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

In spatele fiecarui volan se afla un sofer. Putem considera, cel putin teoretic, ca atat aglomeratia, riscul de accidente cat si calitatea timpului petrecut la volan este impactata in primul rand de pregatirea, experienta si chiar talentul fiecarui sofer in parte.

320+

CURSANTI

305+

CURSANTI ADMISI

400+

DOSARE DEPUSE

520+

CURSURI LEGISLATIE

PROFITA DE OFERTA ``ACS AUTO`` SI INSCRIE-TE ACUM!

Suna acum!