SCOALA DE SOFERI ACS AUTO

Echipa noastra de instructori te va ajuta sa inveti sa conduci „ca la carte” si sa obtii permisul de conducere categoria B. Scoala de soferi  “ACS AUTO”  iti dezvaluie arta condusului cu ajutorul unui personal calificat si cu sprijinul masinilor noi si dotarilor moderne de care dispunem.

BOGDAN

Bogdan are o vechime in industrie de peste 30 de ani si se numara printre putinii instructori auto ce mostenesc aceasta meserie din tata in fiu.

A crescut pe bancheta din spate a masinii tatalui sau dobandind astfel tehnicile de predare adaptandu-le cu rabdare in functie de fiecare cursant si evolutia sa.

FILIP

Pentru Filip totul a pornit de la pasiunea pentru masini si a incercat sa ramana in preajma lor accesand diferite job-uri. Profesia de instructor auto s-a dovedit a fi cea mai satisfacatoare prin faptul ca rezultatele obtinute se vad pe loc cu fiecare examen admis.

Experienta acumulata in cei 5 ani de profesie si recomandarile domnului instructor sunt insotite de fiecare permis de conducere obtinut  deoarece au fost lucrate cu intelepciune, rabdare, consecventa si dorinta de a forma soferi responsabili.

LAURENTIU

Laurentiu a ales sa se alature comunitatii instructorilor auto, din pasiunea pentru masini si dorinta de a fi alaturi de viitorii soferi.
S-a dovedit a fi potrivit pentru aceasta meserie prin abilitatile sale de a fi calm, ordonat si disciplinat, poate ca uneori ar trebuie sa fie un pic mai exigent, dar isi declara misiunea indeplinita prin soferii formati de el. Considera ca traficul ar fi mult mai disciplinat daca s-ar pune accent pe respectarea regulilor de circulatie!

CRISTI

Desi visa de mic sa fie pedagog Cristi a fost purtat prin alte meserii pana acum 4 ani cand a intrat in lumea scolilor de soferi. S-a dovedit a fi potrivit pentru aceasta meserie prin abilitatile sale de a fi calm, ordonat si disciplinat, poate ca uneori ar trebuie sa fie un pic mai exigent, dar isi declara misiunea indeplinita prin soferii formati de el. Considera ca traficul ar fi mult mai disciplinat daca s-ar pune accent pe respectarea regulilor de circulație

ANDREI

Imediat ce varsta i-a permis acesta s-a inscris la cursuri pentru a obtine atestatul de instructor auto. Din ziua in care s-a prezentat la examenul de formare profesionala Andrei a fost catalogat ca fiind unul dintre cei mai tineri instructor auto.
Asta se intampla acum aproape 2 ani si odata cu trecerea timpului pasiunea, obiectivele si ambitiile pentru aceasta profesie cresc si astfel se vad rezultatele cu fiecare cursant ce a obtinut permisul de conducere sub indrumarea domnului instructor Andrei.

EMA

De îndată ce Emanuela a fost înconjurată de mașini, a simțit că a găsit locul perfect pentru pasiunea ei. Cu o abordare unică și o conexiune naturală cu publicul, a reușit să îmbine dragostea pentru mașini în oricare dintre job-urile pe care le-a avut.

Atunci când și-a ocupat locul în scaunul școlii de șoferi, a remarcat imediat cererea crescândă pentru instructori de sex feminin. Astfel, a decis să facă parte din echipa de instructori pentru a contribui la formarea noilor șoferi.

 

320+

CURSANTI

305+

CURSANTI ADMISI

400+

DOSARE DEPUSE

520+

CURSURI LEGISLATIE

PORNESTE MOTORUL!

Scoala de soferi ACS AUTO ofera servicii de cea mai inalta calitate la preturi cat mai accesibile, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

In spatele fiecarui volan se afla un sofer. Putem considera, cel putin teoretic, ca atat aglomeratia, riscul de accidente cat si calitatea timpului petrecut la volan este impactata in primul rand de pregatirea, experienta si chiar talentul fiecarui sofer in parte.

Suna acum!